26. apríla

Для українців вхід вільний.

🇺🇦 Наш культурний простір хоче допомогти людям з України інтегруватися в місцеві спільноти та забезпечити безпечний простір для культурного досвіду. Громадянам України з паспортом ми забезпечуємо безкоштовний вхід на вибрані заходи нашої програми – просто подивіться на окремі події на фесбуку, дізнайтеся, чи є вони частиною цієї ініціативи і вам потрібно забронювати місце заздалегідь й прийти з паспортом.
 
A4 chce pomôcť ľuďom z Ukrajiny s integráciou do lokálnych komunít a poskytnúť bezpečný priestor pre kultúrny zážitok. Pre občanov Ukrajiny s pasom poskytujeme na vybrané eventy v našom programe vstup zadarmo – stačí sa pozrieť na jednotlivé eventy, zistiť či sú súčasťou tejto iniciatívy a treba si dopredu rezervovať miesto, alebo stačí prísť na vstup s pasom.
 
Budeme rady*i ak informáciu posuniete tam, kam treba.
 
 
A4 wants to help Ukrainian citizens better integrate into our community and offer safe space to enjoy culture – we are offering free entry to selected events in upcoming months. You can check individual events on our facebook page for more info on how to get in.