okt

15

utorok o 20:00

Divadlo SkRAT: Detox mental (Sprievodca suterénom vyššieho vedomia) – premiéra

vstupné: predpredaj 12 € / 7 € zľavnené // na mieste 15 € / 11 € zľavnené

Námet, autor textu, réžia: Dušan Vicen; spoluautori, účinkujúci: Vít Bednárik, Jozef Belica, Ľubo Burgr, Lucia Fričová, Daniela Gudabová, Milan Chalmovský, Zdena Kvaskova; zvuková spolupráca, sound dizajn: Ján Burgr; scénická a výtvarná spolupráca: Lucia Bartošová, Vít Bednárik; autor animovaného filmu: Marián Vredík; scéna, kostýmy, svetlá: Winston Klotton 

Skupina ľudí, ktorí sa na prvý pohľad nepoznajú, sa ocitne vo zvláštnom uzavretom priestore, ktorý nemôžu opustiť skôr, než sa prekopú cez nánosy bludných presvedčení a falošných interpretácií, napĺňajúcich ich zbytočné životy. Tak sa majú prepracovať k tomu pôvodnému, neskreslenému, nepokrivenému, teda k tomu, čo  kedysi vytesnili, zabudli, alebo jednoducho prekričali. Hneď po tom sa im vraj otvoria dvere do novej dimenzie, v ktorej sa stanú plnohodnotnou súčasťou vyššieho vedomia a absolútnej harmónie, kde ich čaká pokoj a rozplývanie sa v blaženosti. Lenže je to skutočne tak? Čo všetko pri tom o sebe prezradia? A vôbec! Nie je to pasca? Nejde tu náhodou, tak ako vždy, o niečo úplne iné???!!! 

Najnovšia inscenácia divadla SkRAT prináša zásadné odpovede na zásadné otázky: Čo tvorí neoddeliteľnú dvojicu, na čo je okrem iného dobrý ejakulát, čo by mal obsahovať Nový svetový poriadok, prípadne čo treba na stavbu novej Noemovej archy. Poskytne tiež rýchlokurz ostrakizácie a odvádzania pozornosti a ponúkne možnosť dozvedieť sa konečne – AKO TO VŠETKO NAOZAJ JE!!!

Predstavenie obsahuje vulgarizmy.

Milé publikum,

Vedenie Ministerstva kultúry SR podniká kroky, ktoré likvidujú slovenskú kultúru! Ich mocenské zásahy a zmeny zákonov ohrozujú naše fungovanie, ale aj slobodu a rozmanitosť umenia. Protestujeme proti tomuto smerovaniu! Kultúrne centrá združené v sieti Anténa vyzývajú vás, naše publikum, aby ste neboli ľahostajní. Sledujte aktuálne dianie, navštevujte kultúrne priestory a diskutujte.

Zostaňte s nami a bojujme spoločne za slobodnú kultúru.

Tento projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, Nadácia mesta Bratislavy a mestská časť Bratislava – Staré Mesto.

vstupné: predpredaj 12 € / 7 € zľavnené // na mieste 15 € / 11 € zľavnené