sep

27

piatok o 19:00

Kvalifikácia na majstrovstvá slovenska v slam poetry – Bratislava

vstupné: predpredaj 8 € // na mieste 10 €

Majstrovstvá slovenska sú najväčšou oslavou slamu na Slovensku. Kvalifikovať sa na ne, ale nie je také jednoduché. Len desiati šťastlivci zo Slovenska si budú môcť pomerať sily v bystrickej Záhrade 12.10.2024 o titul šampióna a miesto na Majstrovstvách Európy v Košiciach.

Kvalifikácie na MS budú štyri: 7.9 v bardejovskej Bašte, 13.9. v košickej Tabačke, 27.9 v bratislavskej A4 a 29.9 v Záhrade v Banskej Bystrici. Z každej kvalifikačky postúpia dvaja šťastlivci, ktorých texty a performance najviac otrasú publikom. Posledný dvaja finalisti budú víťazi Slam Poetry Clashov na východnom a strednom Slovensku.

Príďte rozhodnúť o dvojici ktorá bude na majstrovstvách reprezentovať Bratislavskú scénu, príďte sa pozrieť na ostrieľaných slamerov, celoslovenské hviezdy i úplných nováčikov.

Na túto kvalifikáciu sa môže prihlásiť každý a to jedine mailom na adrese freya.slampoetrysk[@]gmail.com

Pravidlá sú len tri:

  1. Žiaden kostým ani rekvizita.
  2. Autorský text, s ktorým slamer nevystupoval na kvalifikácii alebo majstrovstvách v minulých rokoch.
  3. Časový limit 4 minúty. Za každých začatých 5 sekúnd po prekonaní limitu sa strhávajú 2 body, po prekročení 5 minút je súťažiaci diskvalifikovaný.

Užite si rolu Cézara a vychutnajte si pot a slzy slamerských gladiátorov, z ktorých každý túži stať sa majstrom, no podarí sa to len tým najlepším! Moderuje majsterka Slovenska za rok 2021 a jedna z najväčších hviezd Slovenského Slamu – Mara

Dĺžka predstavenia: 180 min.

Toto podujatie organizuje Slam poetry SK, takže A4 ročná členská karta naň neplatí.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

vstupné: predpredaj 8 € // na mieste 10 €