sep

16

piatok o 18:00

Vegánska večera

Vegánske večere sa po letných prázdninách vracajú do A4-ky na Karpatskú 2. Vegáni či nevegáni, nováčikovia či starí známi, VŠETCI ste pozvaní! Nebojte sa prísť aj sami prvýkrát, na večeri sami určite nezostanete! Budete sa môcť zoznámiť s novými ľuďmi, inšpirovať sa, zabaviť, dozvedieť sa nové veci, vymeniť si rady a skúsenosti, ochutnať nové jedlá. Na každú večeru chodí vždy niekoľko “nováčikov”, takže nebudete žiadnou výnimkou. Vstupné je bezplatné.

Každý účastník prinesie akékoľvek vegánske jedlo, ktoré ponúkne ostatným a sám môže, samozrejme, ochutnávať jedlá, ktoré priniesli ostatní. Vegánske jedlo je také, ktoré neobsahuje mäso, vajcia, mlieko/mliečne výrobky, med či iné živočíšne látky.Aj akékoľvek domáce či kúpené ovocie, oriešky, atď. budú stačiť!Snažíme sa nenechať po sebe žiadny odpad, takže nejaká nejednorazová domáca nádoba či iný obal, v ktorom Vaše jedlo prinesiete bude ideálnym riešením.Tanier, lyžička, vidlička či nožík, prípadne pohár sa Vám rozhodne zídu!Opäť, uprednostníme také, čo nie sú na jedno použitie.

Myšlienkou Vegánskych večerí je okrem zdieľania chutných jedál i snaha vypestovať si priestor, v ktorom by neexistovalo rozdelenie na organizátorov a hostí, či kuchárov a konzumentov. Vytvárame tak spoločnými silami atmosféru, ktorej labužnícky i sociálny potenciál nám bude všetkým naďalej robiť radosť. Tešíme sa na Vás na najbližšej večeri!