nov

04

utorok o 20:00

NU DANCE FEST // NU VIDEO DANCE 2014 / GRUPPO NANOU: ANTICAMERA (IT)

|

predpredaj vstupeniek

NU DANCE FEST // NU VIDEO DANCE 2014 / odovzdávanie cien, projekcia
Slávnostné odovzdávanie cien za najlepší slovenský a český tanečný film 2013/2014 za účasti medzinárodnej poroty + premietanie víťazných filmov.

NU DANCE FEST // GRUPPO NANOU: ANTICAMERA (IT) / motel project
Tvorcovia M. V. Amico, R. Bracci; interpreti M. V. Amico, R. Bracci, M. Maretti, zvuk R. Rettura, svetelný dizajn F. Sajiz, scéna G. Marocco

Gruppo nanou zameriava svoj ​​výskum na telo, ktoré je definované ako: telo/zvuk, telo/objekt, telo/svetlo. Týmto spôsobom sa umelec stáva len znamením medzi znakmi. Koncept založený na interakcii niekoľkých postáv, ponorených do obyčajného prostredia, kde neobyčajné elementy vplývajú na každodennú rutinu a realitu. Predstavenie bolo prezentované medzi najlepšími na Talianskej platfrome perfoming arts 2014.


4-9 Utorok-Nedeľa
9. ročník medzinárodného festivalu súčasného tanca NU DANCE FEST 2014

Nu Dance Fest – medzinárodný festival súčasného tanca a pohybového divadla – vznikol v roku 2006. Cieľom festivalu je sprostredkovať najnovšie trendy v súčasnom tanci a pohybovom divadle, medzižánrové predstavenia, konceptuálne kvalitné diela s vlastným názorom. Každoročne sa ho zúčastňujú tanečníci svetového formátu.
www.nudancefest.sk || www.nuvideodance.sk

FB event:http://on.fb.me/1vtNIBI

|