máj

20

piatok o 20:00

Astronautalis, Modré Hory, Ceschi

​Môžeme to volať hiphop, ale nemusíme. Ale jedno je isté, je to hudba a skvelá. Astronautalis sa vracia na Slovensko a ako support si vezie Ceschi-ho, ktorý tu v januári spolu s Modrými horami pobehal Slovensko a získal kopec nových fans. A do tretice všetko dobré, a preto tento krásny lineup ešte doplnia Modré hory a Roland Kánik.

Dvadsiaty máj, A4, Bratislava a tam nič menej ako hudba. Dopočutia, priatelia.

ASTRONAUTALIS
Presne po dvoch rokoch sa do Bratislavy vracia charizmatický Američan, kombinujúci v hudbe hiphop a indie, na koncertoch hity a freestyle, v textoch New Orleans a Čadcu. Okrem starých hitov dôjde aj na nový album “Cut The Body Loose”, ktorý bude mať pred európskym publikom premiéru. A my sa opäť môžeme tešiť na Astronautalisovu neskutočnú show.

http://www.astronautalis.com/

http://www.facebook.com/Astronautalis

MODRÉ HORY
Lyrik a Bene sú Modré hory. A s nimi Roland Kánik. Bigbeaty, žvásty, tóny, všetko. Zahrajú najstaršie skladby a aj ešte nevydané, čiže aj “Apartmán 24/7” a aj “Čau, ty tam”. Bude tam aj Ceschi, takže si s nimi budete môcť zakričať, že “denne si ideme ten gangsta shit”. Kopec blábolov a beatov a tónov a vôbec. Modré hory a Roland Kánik naživo a za život.

https://www.facebook.com/modrehory/

CESCHI
Zakladateľ zásadného amerického label-u “Fake Four Inc.”. S gitarou v ruke kombinuje rap, folk, indie a punk. Spieva o base, ktorú navštívil, o Štátoch, ženách, mame i živote. Dokonale stiera hranicu medzi publikom a interprétom. Veľký zážitok z nahrávky, ešte väčší naživo.

https://www.facebook.com/ceschiramos/