jún

25

sobota o 17:00

Záverečná

13. sezóna sa končí a to sa patrí osláviť (takmer) záverečným večierkom. Pozývame všetkých návštevníkov a priaznivcov A4 na výdatnú porciu hudobných steakov na terase, v prípade zlého počasia v A4 Kafé. Vstup voľný.

17:00 Guláš & barbeque & drinky

20.00 Koncerty & more

untitled sea: variations

Marta Laurincová – violončelo

Jori – klavír

Skladby untitled sea sa nesú minimalistickou a ambientnou atmosférou, ktorých nosnou ideou je pocit vágnosti momentu. Ide o spojenie minimalistickej tvorby (ovplyvnenej Arvom Pärtom, Nilsom Frahmom, Ólafurom Arnaldsom, Philipom Glassom, …) a jedinečnej videoprojekcie.

V A4 sa síce predstavia v menšej zostave, no návštevníci sa môžu tešiť na špeciálny prográm variácií skladieb untitled sea, ktoré budú ozvláštnené Joriho skladbami pre sólo klavír. Práve skladby pre sólo klavír sú z Joriho pripravovaného albumu s názvom 7, ktorý chystá na koniec jesene.

http://fb.com/untitledsea

http://soundcloud.com/untitledsea

Video:

http://fb.com/untitledsea/videos/1616754051931934

– – – – —

Kutya / Markéta Lisá (CZ)

Čerstvý sólový projekt Kutya Markéty Lisé (MIDI LIDI, Audiofenky), ktorá do Bratislavy prinesie osobité piesne, využívajúce elektroniku aj akustické nástroje.

Členka zabudnutých školských kapiel REKTOR a SEKAČKY, skupiny KRÁSNÝ STĚHOVÁK GERARD & SEXUÁLNÍ NÁBYTEK, hudobného dua AUDIOFENKY a dizajnérskej skupiny MARKÉTKY. Spolupracuje s divadelním monstrsúborom LÁHOR/SOUNDSYSTEM a hosťuje na divadelných improvizačných predstaveniachch Simony Babčákovej ako hudobníčka. Spolu s Petrom Markom dali základ kapele MIDI LIDI v súkromnom projekte – ambientnom duu ABC HNÁT.

http://monoskop.org/Markéta_Lisá

https://soundcloud.com/user6018586/strom