máj

06

sobota o 20:00

Lucia Holinová WATCH NOW a Anton Lachký – Nočná ilúzia

WATCH NOW

Koncept a réžia Lucia Holinová, choreografia Daniel Raček, Lucia Holinová účinkujú Magda Čaprdová, Daniel Raček, Vlado Holina, Sandra Tordová, hudba Vlado Holina, Laco Graus, Ennio Morricone, spev Sandra Tordová, scéna Vlado Holina kostýmy Veronika Keresztesová, svetelný dizajn Slavomír Šmalík.

Autorské tanečné predstavenie dvoch zrelých tanečníkov so živou hudbou reaguje na tému sledovania, zbierania informácií a manipulácie záznamov. Koncept predstavenia je inšpirovaný súčasným pohľadom na civilizačný fenomén straty súkromia.

Organizuje RESERVA, o.z. Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Nočná ilúzia

Choreografia Anton Lachký (BE/SK), účinkujú Barbora Janáková, Simona Droppanová, Kei Mimakiová, Veronika Cimborová, Jakub Jeňo, Andrej Štepita, kostýmy Dorota Volfová, svetelný dizajn Róbert Polák

Oslava tanca, mladosti, energie a zmyslu pre jednoduchosť a žart. Šesť tanečníkov vytvára šesť postáv v surreálnom svete izolovanej osady, ktorej sú jedinými obyvateľmi. Sú spokojní, lebo život na vidieku je pre nich balzam na dušu. Udržujú si svoje rituály a nič viac im k šťastiu nechýba. Dúfajú, že sa nikdy nebudú musieť nikam sťahovať.

Organizuje Občianske združenie Byť v pohybe / B in Motion

FACEBOOK EVENT