sep

19

dnes o 19:30

Glitch Tonic #1 / Sound & Art Meetup: Fero Király, Lukáš Medlen

vstupné: vstup voľný

Pozor! Štartujeme neformálne každomesačné stretnutia komunity umelcov a umelkýň tvorivo sa venujúcich práci so zvukom, experimentálnej hudbe a umeniu nových médií. Ideálna príležitosť na zdieľanie nápadov, výmenu skúseností, spoznávanie ľudí a budovanie komunity okolo autorských prístupov k tvorbe. V rámci meetupu nám pozvaní hostia a hostky ukážu svoje koncertné setupy alebo odhalia zákulisie tvorivých metód, vítaná je aj otvorená debata o aktuálnych či rozpracovaných projektoch.

Fero Király prezradí niečo o kompozičnej práci na čerstvom albume, ktorý vychádza v týchto dňoch a Lukáš Medlen (známy ako Charon ME či súčasť dua Vesmír a technická obsluha) predstaví elektronické nástroje, ktoré používa pri živom hraní. Príď sa inšpirovať, niečo sa dozvedieť a prispieť do diskusie.

Súčasť projektu medzinárodnej spolupráce New Perspectives for Action v rámci partnerstva Re-Imagine Europe, spolufinancovaného Európskou úniou.

 

Milé publikum,

vedenie Ministerstva kultúry SR podniká kroky, ktoré likvidujú slovenskú kultúru! Ich mocenské zásahy a zmeny zákonov ohrozujú naše fungovanie, ale aj slobodu a rozmanitosť umenia. Protestujeme proti tomuto smerovaniu! Kultúrne centrá združené v sieti Anténa vyzývajú vás, naše publikum, aby ste neboli ľahostajní. Sledujte aktuálne dianie, navštevujte kultúrne priestory a diskutujte.

Zostaňte s nami a bojujme spoločne za slobodnú kultúru.

vstupné: vstup voľný