nov

12

utorok o 20:00

Divadlo SkRAT: Detox mental (Sprievodca suterénom vyššieho vedomia) 

vstupné: predpredaj 12 € / 7 € zľavnené // na mieste 15 € / 11 € zľavnené

Námet, autor textu, réžia Dušan Vicen, spoluautori, účinkujúci Vít Bednárik, Jozef Belica, Ľubo Burgr, Lucia Fričová, Daniela Gudabová, Milan Chalmovský, Zdena Kvaskova, zvuková spolupráca, sound dizajn Ján Burgr, scénická a výtvarná spolupráca Lucia Bartošová, Vít Bednárik, autor animovaného filmu Marián Vredík, autor koláže: Daniel Schneider, scéna, kostýmy, svetlá Winston Klotton  

Skupina ľudí, ktorí sa na prvý pohľad nepoznajú, sa ocitne vo zvláštnom uzavretom priestore, ktorý nemôžu opustiť skôr, než sa prekopú cez nánosy bludných presvedčení a falošných interpretácií, napĺňajúcich ich zbytočné životy. Tak sa majú prepracovať k tomu pôvodnému, neskreslenému, nepokrivenému, teda k tomu, čo kedysi vytesnili, zabudli, alebo jednoducho prekričali. Hneď po tom sa im vraj otvoria dvere do novej dimenzie, v ktorej sa stanú plnohodnotnou súčasťou vyššieho vedomia a absolútnej harmónie, kde ich čaká pokoj a rozplývanie sa v blaženosti. Lenže je to skutočne tak? Čo všetko pri tom o sebe prezradia? A vôbec! Nie je to pasca? Nejde tu náhodou, tak ako vždy, o niečo úplne iné???!!! 

Najnovšia inscenácia divadla SkRAT prináša zásadné odpovede na zásadné otázky: Čo tvorí neoddeliteľnú dvojicu, čomu sa v lepšej spoločnosti hovorí ochladiť server, čo by mal obsahovať Nový svetový poriadok, prípadne či je možné postaviť novú Noemovu archu. Poskytne tiež rýchlokurz ostrakizácie a odvádzania pozornosti a ponúkne možnosť dozvedieť sa konečne – AKO TO VŠETKO NAOZAJ JE!!! 

vstupné: predpredaj 12 € / 7 € zľavnené // na mieste 15 € / 11 € zľavnené